Kracht ergotherapie en handtherapie in Almelo

Kracht ergotherapie en handtherapie in Almelo

Cliënten van Kracht Ergotherapie en handtherapie kunnen sinds kort ook terecht in Almelo voor behandelingen. Kracht heeft zich namelijk gevestigd in fysiotherapiepraktijk Fysio Zuid, aan de Leemhorst 1 in Almelo.

Waarvoor kan je terecht bij Kracht Ergotherapie in Almelo?

Ergotherapie kan worden ingeschakeld wanneer iemand door lichamelijke en / of psychische klachten problemen ervaart bij het uitvoeren van de dagelijkse activiteiten. Bijvoorbeeld wanneer fietsen niet meer lukt, het bestek vasthouden een probleem wordt of wanneer je met de weinige energie die je hebt niet meer weet hoe je de week door moet komen. Wij denken in deze situaties actief mee en zoeken samen naar mogelijkheden om de zelfredzaamheid weer te vergroten. De behandeling vindt plaats op de praktijk in Almelo of in de omgeving waar de problemen zich voordoen. Handtherapie is voor iedereen die door een ongeluk, slijtage of overbelasting de hand(en) niet meer normaal kan gebruiken. Het doel van handtherapie is om door middel van adviezen een behandeling op te stellen om het functioneren van de hand(en) te verbeteren. Hierbij kunnen onze gespecialiseerde handtherapeuten braces en spalken op maat maken.

Meer informatie over Kracht Ergotherapie in Almelo

Heb je  vragen over Kracht Ergotherapie of Kracht Handtherapie in Almelo? Of wil je graag kennismaken met Kracht? Neem dan contact op via info@krachtergotherapie.nl of telefonisch via 088-501 4300.